Procedură de retur

Procedură de retur

Politica de retur

Condiții de returnare produse nefolosite (noi) în temeiul termenilor legali:

Termenul legal de returnare produse noi – 30 zile calendaristice

Transportul – către societatea noastră se onorează prin Cargus. Prima returnare de produs este gratuită  iar următoarele vor fi suportate de dumneavoastră. În cazul schimbului de produse, cheltuielile de transport vor fi suportate de dv. Adresa de livrare este cea indicată in partea de jos a paginii.

Restituirea valorică a  produsului returnat – se onorează în urma recepției produsului după întocmirea facturii de retur. Valoarea se restituie prin Ordin de plată bancar în contul indicat de către dvs. Transmiterea datelor contului se face prin email la următoarele adrese: office@carpatiansport.ro

Termenul de restituire pt valoarea produsului returnat este de 15 zile lucrătoare de la dată recepționării.

Pentru alte informații decât cele enumerate mai sus, vă rugăm să ne contactați:

Email: office@carpatiansport.ro

Tel. mobil:  +40729407207

Garanție și condițiile de returnare
pentru produse defecte

– GARANȚIA PRODUSELOR  ESTE DE 2 ANI!

– NU SE ACORDĂ GARANȚIE PRODUSELOR CU UZURĂ EXCESIVĂ SAU PRODUSELOR LA CARE SE CONSTATĂ CĂ NU AU FOST ÎNTREȚINUTE, ÎNGRIJITE SAU PURTATE  CORESPUNZĂTOR, CHIAR DACĂ SE AFLĂ ÎN PERIOADA DE GARANȚIE.

– PT A BENEFICIA DE GARANȚIE, TREBUIE SĂ FACEȚI DOVADĂ ACHIZIȚIONĂRII PRODUSULUI PRIN DOCUMENTE FISCALE ( BON FISCAL, FACTURĂ) .

– PLATA PT SERVICIILE DE TRANSPORT  A PRODUSELOR DEFECTE NE APARȚIN.

ÎN FUNCȚIE DE CONSTATARE, PRODUSUL DVS. VA FI REPARAT SAU ÎNLOCUIT.  VEȚI PRIMI UN DOCUMENT ÎNREGISTRAT  OFICIAL ÎN REGISTRUL PRODUCĂTORULUI.

ÎN CAZUL ÎN CARE DEFECTUL NU SE CONSTATĂ, VĂ VOM TRIMITE PRODUSELE RETUR ÎN ACEEAȘI STARE, IAR TRANSPORTUL VĂ VA APARȚINE, (TUR-RETUR)

ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE DEFECTUL SE CONSTATĂ, PRODUSUL SE REPARĂ SAU SE SCHIMBĂ SAU SE RETURNEAZĂ CONTRAVALOAREA ÎN FUNCȚIE DE CAZ.